کد خبر : ۳۷۱۸۱۷
۱۵:۲۱

۱۴۰۴/۰۵/۱۷

یادداشت | روایت گم‌شدن مدارک زائر؛ عنایت حضرت عشق در موکب امام رضا (ع) اراک

یادداشت | روایت گم‌شدن مدارک زائر؛ عنایت حضرت عشق در موکب امام رضا (ع) اراک
موکب امام رضا (ع) اراک، در شلوغی اربعین، پناهگاهی امن برای جسم‌های خسته و دل‌های نگران است؛ جایی که باهمت خادمان و عنایت حضرت عشق، مدارک گمشده یک زائر پیدا و به او بازگردانده شد.

موکب امام رضا (ع) در اراک، در این روزها نه‌تنها پناهگاهی برای جسم‌ها، بلکه مأمن دل‌های نگران نیز شده است. امروز، در میان هیاهوی خدمت‌رسانی منظم و پذیرش سیستمی زائران، خبری به گوش خادمان رسید که قلب‌ها را به تپش انداخت. زائری که با سیستم مکانیزه پذیرش ثبت‌نام کرده بود، پس از خروج از شهر، متوجه شد که جامانده از همه چیز؛ از پول و مدارک شناسایی تا حتی پاسپورت! گویی تمام هستی‌اش را در جایی جا گذاشته بود و در این مسیر نورانی، تنها با عشق به حسین (ع) قدم برداشته بود.

اما عنایت حضرت، از همین موکب سایه افکنده بود. با اطلاعات ثبت شده در سیستم پذیرش، خادمان عاشق، بی‌درنگ به یافتن او پرداختند. تماس گرفته شد، مسیرش مشخص گردید و پیش از آنکه خاطره جاگذاشتن این امانت‌های گران‌بها تلخی سفرش را رقم زند، او را بازگرداندند.

وقتی با چهره‌ای متعجب و چشمان پر از اشک دوباره به موکب رسید و کیف گمشده‌اش را از دستان مهربان خادمان گرفت، گویی دنیا را به او بازگردانده بودند و به شوخی عرض شد قرمه‌سبزی موکب خیلی خوشمزه بوده و حواسش را پرت کرده. این تنها یک خدمت نبود؛ این نشانه‌ای بود از اینکه در مسیر عشق، هیچ گمی گم نمی‌ماند، اگر دل به صاحب این مسیر سپرده باشی.

خداوند را شاکریم که در سایه لطف امام رضا (ع) و همت خادمان باصفایش، توانستیم این گره از کار یکی از عاشقانش باز کنیم و لبخند رضایت را بر لبانش بنشانیم. این معجزه کوچک، گواهی است بر اینکه عشق همیشه راهی برای رسیدن پیدا می‌کند، حتی اگر انسان خود را در میانه راه جا گذاشته باشد.

یادداشت: فاطمه دائی‌بیگی

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
جذب اسناد نویافته مسجد گوهرشاد از دوره قاجار توسط اداره اسناد آستان قدس رضوی کتاب «آن عبد صالح خدا»؛ روایتی از سلوک و عرفان آیت‌الله میرزا جواد آقاتهرانی (ره) منتشر شد نقش بنیاد پژوهش‌های اسلامی در غنای علمی کنگره امامزادگان نیشابور آغاز فصل جدید خدمت‌رسانی فرهنگی به بانوان در کتابخانه مرکزی حرم رضوی بازخوانی حماسه عاشورا در قالبی شاعرانه با عنوان «حسین (ع): زبان دیگر» منتشر شد لزوم معرفی بیشتر ظرفیت‌های فرهنگی آستان قدس رضوی در عرصه بین‌الملل امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی میان بنیاد مسکن و دانشگاه امام رضا (ع) عطر اشک و ارادت در شب‌های فاطمیه؛ جوانان مشهد میزبان دلدادگان بانوی مهربانی‌ها آغاز طرح ویژه فروش آثار بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در هفته کتاب و کتاب‌خوانی درخشش ملی انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه امام رضا (ع) در جشنواره کشوری «راهی شو» نمایشگاه «حکایت آفتاب» حرم رضوی میزبان زائران هندوستان و روسیه شد جمعی از زائران کشور ترکیه برای نخستین‌بار آستان‌بوس حرم مطهر ثامن‌الائمه (ع) شدند برگزاری همایش یاران خراسانی ولایت به همت حوزه مقاومت بسیج و امور ایثارگران آستان قدس رضوی برگزاری آیین سیاه‌پوشی حرم رضوی با حضور مادران و همسران شهدا امضای تفاهم‌نامه همکاری پنج‌ساله بنیاد پژوهش‌های اسلامی و دانشگاه مطالعات خارجی توکیو برگزاری آیین افتتاحیه همایش آموزشی - تربیتی «معراج» با محوریت نماز و مهدویت رونمایی از کتاب «فرزند بی‌نهایت» با موضوع شهید بهشتی در کتابخانه رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها